Har du spørsmål om biologi? Med mer enn 4000 deltakere og 100 000 spørsmål og svar på er forumet vårt, "Spør en biolog", en fantastisk ressurs for å få svar på det meste du lurer på i biologi. Forumet er en ressurs for både skolelever og de mer erfarne.

Ta en titt: www.sporenbiolog.no

1. Er du barn eller voksen?
Hvis du er et barn, skriv hvor gammel du er.

2. Hvorfor spør du?
Er dette en skoleoppgave, skriv i så fall det. Skriv også hvilket skolenivå du er på. Er det ungdomskole, videregående eller høyskole? 

3. Fortell hva du vet selv
Vis oss at du har lest i boka og satt deg inn i problemstillingen. Ikke vær redd for å skrive noe som er feil. Jo mer du klarer å formulere selv, jo bedre svar får du.

4 Del opp spørsmålene
Du må ikke spørre om for mye på en gang.

5. Ikke forvent svar med en gang
Vi er flinke til å svare, men vi kan ikke garantere at du får svar. Alle som svarer på forumet gjør dette frivillig.

6. Hvor ble bildet tatt?
Hvis du vil ha hjelp med artsbestemmelse, er det en fordel om du forteller hvor bildet er tatt.

7. Si takk for hjelpen!
Vi blir veldig glade for å høre at "takk".

Du kan fnne svar på mye ved å søke på innlegg i forumet. Søkeknappen ligger øverst til høyre i menyen.

Hvis du er utdannet biolog eller vet om andre på forumet som er det, gi oss beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mange på forumet er flinke til å svare og det er ikke bare biologer som er eksperter, men vi i Norsk Biologforening merker biologene med tittelen "biolog". Da kan du vite hvem som har denne utdanningen. Det er et kvalitetsstempel.

Registreringsskjemaet krever at du legger inn din alder. Det er nemlig viktig for oss å vite om du er barn, ungdom eller voksen. Da er det lettere for oss å svare slik at du forstår.

Ønsker du at noe skal slettes eller ordnes opp i på forumet?  Ta kontakt med Torborg Galteland på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Atle Mjelde (Bombus, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og Morten Stærkeby (Buggie, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) kan også ordne opp.

Test innmelding

teste profil